2010. augusztus 15., vasárnap


Szánalmas emberek vannak.. Azthittem ő egy barát de elkezte kavarni a szart másoknál(Y) Nemtévedtetek,hogy ez a csaj nemnarmális.Nem törödtem azzal amiket mondtatok róla de mostmár énis megtapasztalhattam egy dolgot,hogy ez leragadt az ovodánál ...-.- Facebookon másoknak irogatta hogy baja van velem.Hámibevanez?szánalom bazdmeg.Nemtudna rámírni msnen..ő neki kavarnia kell mert az olyan menő.Am az volt a baja , hogy mikor ő találkozni akart akkor aznap délután felhívott mindig és mondta hogy most szegeden van mennyekmár..Persze hogy addigra már minig volt programom de bazdmeg,nekemis vanéletem......

Jólvan kb 10percenként írok most bejegyzést 1-1 emberkéről de baszus:'DD mittaláltam?!:O énezt nemértem miért jó. nézem ismerősöm ismerőseit és az eddigi összes ismerősöm közte van(Y) bazdmegnemár.Növérem is már tökre kivan.Mindig jelölgetik az én "barátaim" ..háth LOOL

1 megjegyzés:

 1. Tisztelt Blogíró!
  Elnézést kérünk a zavarásért,főleg azért hogy spamelünk a blogodban csak ezzel a kis levéllel szeretnénk felhívni a figyelmünket magunkra. Igyekszünk úgy körlevelezni, hogy mindenhova egyszer írjunk, ha másodszor is előfordult szíves elnézésedet kérjük és nyugodtan szólj ránk!
  A blogunk szeretné kultbloggá kinőni magát, ami tudjuk kemény munka, de 8 igencsak aktív szerkesztő van rajta az ügyön, a blog napi szinten frissül!
  Különböző stílusban, különböző témákról írnak, így mindenki megtalálja a helyét és önmagát, színessé válik a cikk kavalkád, hiszen nem mind vagyunk egy véleményen (ezért sok vita cikk is születik). Ha megnyertük a tetszésedet gyere bátran, légy folyamatos olvasó és terjessz minket!
  Témék dióhéjban: Zene, film, könyv , ajánlók, művészek, költők írók, orvosi cikkek, mutációk, betegségek, életmód-tanácsadás, kutatások, horror és még ezoterika,okkultizmus, filozófia, érdekességek és Istenkeresés is megállja a helyét (normális keretek közt). Ezek mellett a készítők vicces képregényekkel is szolgálnak.
  Szeretnénk alternatív fiatalok körében elterjedni és jóra és hasznosra tanítani őket. Nem támogatjuk az öngyilkosságot és semmilyen önpusztító cselekményt. Nem buzdítunk senkit sátánizmusra (bár volt róla szó, de csak ismeretterjesztő cikként) ,a témák az írók saját kedvenceiből és érdeklődési köréből áll csupán amit próbálnak minél kevésbé negatívabb kontextusban előadni.
  Gyere és less meg miket, ha zavartunk pedig még egyszer elnézést, nem fordul elő többet! Üdvözlettel a:
  M.A csapata

  VálaszTörlés